6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Şehit cenazesinde gözyaşları sel oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Piyade Onbaşı Onur Ayaydın'ın cenaze töreninde acılı ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Onur Ayaydın için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin babası Zafer Ayaydın, annesi Nagehan Ayaydın, kız kardeşi Gözde Ayaydın ve yakınları ile İstanbul Valisi Muammer Güler, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Nagehan Ayaydın ve baba Zafer Ayaydın, şehit verdikleri oğullarıyla 2 gün önce telefonda konuştuklarını belirtti. Acılı anne baba, "Vatan sağ olsun" diyerek oğullarının tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

Şehidin kız kardeşi Gözde Ayaydın da gözyaşlarına hakim olamadı. Jandarma Piyade Onbaşı Onur Ayaydın'ın cenazesi öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda top aramasına taşındı. Şehidin cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne doğru yola çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 13:43:03
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 16:30:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?