1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Şehit Üsteğmen'e hüzünlü veda

Şırnak'ta çıkan çatışmada 3 er ile birlikte şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz'un cenazesi, son kez Kartal'daki evine getirildi.

Cenazenin sokağa girişiyle birlikte evin önünde bekleyen kalabalık alkışlamaya başladı. Yavuz Ailesi, yakınları ve komşular attıkları sloganlarla terör örgütünü protesto etti. Acılı aile, helallik için eve getirilen cenazeyi görünce zor anlar yaşadı. Babası Hikmet Yavuz ve anne Emine Yavuz'u yakınları teselli etmeye çalıştı. Eşinin ölümüyle yıkılan Şeyma Yavuz ise cenazenin getirildiği sırada evden çıkamadı.

Piyade Üsteğmen Gökhan Yavuz'un mahalleden arkadaşı Üsteğmen Tuncay Özışık da karşılamada hazır bulunarak, acılı aileye destek verdi. Cenaze, okunan dualar ve helallik alınmasının ardından GATA morguna gönderildi.

Şehit Gökhan Yavuz'un dayısı İsmail Özatay, "6 ay önce Bolu'daki komando birliğinden Şırnak'a gitmişti. Son olarak bir hafta önce kendisiyle konuştuk. İyi olduğunu söylüyordu. 1.5 yıllık evliydi. Acı haberi ablamla birlikte aldık. Çok üzgünüz. Milletimizin başı sağolsun" dedi

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 02:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?