6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Şehrin göbeğinde kayak!

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KAYAK KEYFİ

İstanbul'da, geçtiğimiz haftadan bu yana etkili olan kar yağışını fırsat bilen demirci ustası Recep Demir (55), kentin doğal manzarası eşliğinde kayak yaptı. Oğlu ile birlikte eski Galata Köprüsü ve Gümüşsuyu Parkı'nda kayak yapan Demir'i, vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.

Yaklaşık 10 yıldır amatör olarak kayak yapan Recep Demir, etkili kar yağışını fırsat bilerek İstanbul manzarası eşliğinde kaydı. 22 yaşındaki oğlu Ömer Demir'i de yanına alan demirci ustası, ilk önce eski Galata Köprüsü'ne geldi. Araçtan çıkardıkları kayak takımlarıyla hazırlık yapan Demir ve oğlunu gören sürücüler, meraklı gözlerle ikiliyi izledi. Köprüde, eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde kayak yapan Ömer Demir, bir ana dengesini kaybederek yere düştü.

Baba-oğlun bir sonraki durağı, Taksim'deki Gümüşsuyu Parkı oldu. Recep Demir, karla dolan park içerisinde kayak yaptı. Baba-oğul, vatandaşların meraklı bakışları arasında karın tadını çıkardı.

İstanbul'da bu tür kar yağışının kendileri için büyük fırsat olduğunu belirten Recep Demir, "Uludağ'a gitmek bin lira. İstanbul'da karın da şansıyla böyle bir fırsat geçti elimize. Bu fırsatı kaçırmak istemedik. Kayak yaparak, karın tadını çıkarıyoruz. Herkesi buraya bekliyorum. Gelsinler, kaymayı öğretmek bedava" dedi.

Ömer Demir ise, "Boynuz kulağı geçer. Babam bana İstanbul'da kaymayı öğretiyor. Burası Uludağ değil, İstanbul. Gerçekten inanılması güç ama çok güzel kayak şansı var. Biz de babamla bu şansı değerlendiriyoruz" diye konuştu.

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KAYAK KEYFİ
İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KAYAK KEYFİ
İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KAYAK KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 14:32:00
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 09:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?