30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Seki'nin eski eşi siyasete girdi

Ünlü popçu Deniz Seki'nin eski eşi Turhan Başaranoğlu, Demokrat Parti'den (DP) Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı oldu. Başaranoğlu, eski eşinin kendisini telefonla arayarak başarılar dilediğini belirterek, "Biraz sitemkar konuştu ama beni gururlandırdı" dedi.

Deniz Seki'nin 16 yıl önce evlenip, 3.5 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı eşi Turhan Başaranoğlu siyasete atıldı. Demokrat Parti'den (DP) Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Başaranoğlu, Deniz Seki'nin seçim çalışmalarında kendisine yardımcı olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Seçim çalışmalarına başladığı sırada Deniz Seki konusunun gündemde olmadığını anlatan Başaranoğlu, "Zaten Deniz Hanım ile böyle bir konuyu konuşmadım. Ben adaylığımı açıkladığımda, bölgedeki yerel gazete ve televizyonlar bu konuyu haber yaptılar. Bu konu zaten 2-3 sene önce haber yapılmış ve internet ortamına düşmüştü. Medyacı arkadaşlar böylece politikayı, siyaseti ve magazini birleştirerek bir haber yaptı. Bizim ne Deniz Seki'den ne de başka bir sanatçıdan seçim konusunda bir yardım talebimiz bulunmamıştır. Geçmişte yaşanmış, temiz bir olaydır. Bu haberlerin çıkması bizim için sorun teşkil etmiyor" dedi.

Başaranoğlu, Deniz Seki ile olan evliliğin gündeme gelmesi ile birlikte olumlu tepkiler aldığını belirterek, "Sadece Büyükçekmece'den değil, tüm Türkiye'den ve hatta Kıbrıs'tan tebrik telefonları geldi. Halkımızdan çok olumlu tepkiler aldım. Halkımızdan ve Deniz Seki'den seçim çalışmaları konusunda talepte bulunmadım" dedi.

Adaylığımı açıkladıktan sonra Deniz Seki'nin kendisini arayarak başarılar dilediğini anlatan Başaranoğlu, "Aslında biraz sitemkar konuştu ama beni gururlandırdı. Öncelikle kendisi beni tebrik etti. Benim dürüst bir kişiliğe sahip olduğum için yalan söyleyemeyeceğimi ve bu belediye başkanlığı seçimini nasıl yürüteceğimi merak ettiğini söyledi. Aslında bu beni çok gururlandırdı" şeklinde konuştu.

Turhan Başaranoğlu, eski eşi Deniz Seki'den seçim şarkısı konusunda yardım alıp almayacağının sorulması üzerine ise "Halkımızdan olduğu gibi Deniz Seki Hanım'dan da maddi bir beklentimiz yok. Dolayısıyla partimizin almış olduğu kararla kendi seçim şarkımızla adaylığımızı duyuracağız. Zaten seçim şarkısı konusunda da Deniz Hanım'dan bir talebim olmadı" diye yanıt verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:20:09
Güncelleme :9 Şubat 2009 Pazartesi 18:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?