30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Seki'ye kokain satanlar yakalandı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonda cezaevinde bulunan ünlü sanatçı Deniz Seki'ye kokain sağladıkları belirlenen grubun diğer üyeleri de gözaltına alındı.

Operasyonda ayrıca iş bulma vaadiyle kandırılarak Türkiye'ye getirildikten sonra uyuşturucu kuryesi olarak kullanılan Türkmenistan uyruklu 6 kişi de yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı gelen bir ihbarı değerlendirmek üzere yapılan operasyon sonucunda ünlü sanatçı Deniz Seki'nin gözaltına alındığı kokain operasyonunda yakalanan torbacılarla bağlantılı oldukları öne sürülen 4 kişi kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinde satışa hazır hale getirilmiş 25 adet 1'er gramlık kokain poşeti bulundu. Adliyeye sevkedilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Jandarma tarafından yapılan bir diğer operasyonda ise iş bulma vaadiyle kandırılıp Türkiye'ye getirilen 6 Türkmenistan uyruklu şahsa uyuşturucu kuryeliği yaptırıldığının tespit edilmesi üzerine bu şahıslar takibe alındı. Kemerburgaz bölgesinde düzenlenen operasyonda kuryelik yaparken gözaltına alınan şahıslar jandarmaya verdikleri ifadede iş bulma vaadiyle geldikleri Türkiye'ye zehir tacirlerinin kucağına nasıl düştüklerini anlattılar. Zanlılardan 1'i serbest bırakılırken 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 13:55:57
Güncelleme :25 Haziran 2009 Perşembe 13:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?