3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Şenay Akay'a şok şuçlama

Şarkıcı Tamer Alcan, "Kalpsiz" isimli albümünde manken Şenay Akay'ın kendisine imaj danışmanlığı yapma sözü verdiğini ancak sözünü tutmadığını öne sürdü. 

Ünlü manken Şenay Akay'ın verdiği sözleri tutmadığını öne süren şarkıcı Tamer Alcan, "Sanat aleminde gözümü açtım onu tanıdım. Kendisi her konuda yanımda olacağını söyledi. Albümde bulunan 'Kalpsiz' isimli şarkıya Şenay Akay'a ait firmada klip çektik. 25 bin YTL para ödedim. Bana dedi ki, 'Her zaman yanındayım. Tüm tanıtımların, basın toplantıların ve reklam promosyonlarında seninleyim'. Ama klibi çekip parayı aldıktan sonra telefonlarıma bile çıkmadı. Hatta albüm tanıtım galasında basın mensubu arkadaşlar bana dedi ki: 'Şenay gelmez, boşa bekleme'. Ben gelir dedim. Gazeteci dostlarıma bile yalancı durumuna düştüm" dedi. 

Ünlü manken hakkında bugüne kadar hiç konuşmadığını belirten Alcan, "Şenay Akay bana böyle yapacağını baştan söyleseydi, ben 25 bin YTL'ye o klibi her yerde çektirip, en kral reklamı yapardım. Ben onu ailem gibi gördüm. Ama menfaat icabı böyle davranıyormuş. Bunu yeni anladım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 14:23:53
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 14:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?