3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Serdar Özbayraktar kaza geçirdi

Eskişehirspor'un kaptanı Serdar Özbayraktar, Antalyapspor maçı sonrası geldiği İstanbul'da lüks cipiyle kaza geçirdi. Golcü futbolcu kazayı yara almadan atlatırken, hasar gören lüks otomobili Maltepe'deki bir servise çekildi.

Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan Eskişehirspor maçtan berabere ayrılırken, verilen iznin ardından takım kaptanı Serdar Özbayraktar uçakla İstanbul'a geldi. Arkadaşı Niyazi Korkmaz tarafından Atatürk Havalimanı'na getirilen 34 SRD 19 plakalı Audi Q7 model cipiyle gezintiye çıkan Özbayraktar, TEM Otoyolu Ümraniye, Tepeüstü mevkiinde kaza yaptı. 250 bin YTL değerindeki lüks cipiyle bariyerlere çarpan Serdar Özbayraktar, önüne aniden bir aracın çıktığını ve direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaza geçirdiklerini söyledi. Lüks cipi kurtarmak için olay yerine vinç çağırılırken, uzun uğraşlar sonucu kurtarılan araç, çekici yardımıyla Maltepe'de bulunan Erel Otomotiv'e götürüldü.

Futbolcu Serdar Özbayraktar ve arkadaşı Niyazi Korkmaz, resmi işlemler yapılana dek olay yerinde kaldı. Basın mensupları tarafından görüntülenmek istemeyen Özbayraktar, trafik polisleriyle işlemleri araç içinde gerçekleştirdi. Maddi hasar meydana gelen cipin olay yerinden kaldırılmasının ardından kısa bir açıklamada bulunan

Serdar, "Aracı arkadaşım kullanıyordu. Bir anlık dikkatsizlik sonucu kaza yaptık. Kazayı yara almadan atlattığımız için sevinçliyim" dedi. Otomobilden uzun süre dışarı çıkmayan Serdar, arkadaşı ile birlikte olay yerinden hızla uzaklaştı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 09:28:46
Güncelleme :7 Aralık 2008 Pazar 09:33:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onder saygılı IP: 78.186.197.xxx Tarih : 9.12.2008 14:36:47

kardesım gecmış olsun hopadan önder saygılı