3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Serhan gözyaşlarıyla uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede yanlış teshiş sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen Sanatçı Burhan Şeşen'in oğlu Serhan Şeşen bugün son yolculuğuna uğurlandı. Çok sayıda sanatçı ve vatandaşın katıldığı cenaze töreninde Serhan Şeşen için sevenleri gözyaşına boğuldu.

Menenjit teşhisiyle tedavi için kaldırıldığı hastenede belinde su çekildiği için beyinde abse oluşmasıyla yoğun bakıma alındığı iddia edilen Serhan Şeşen geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti.

26 yaşında hayata veda eden Serhan Şeşen bugün Kadıköy Erenköy'deki Galippaşa camiinde cenaze namazının ardından Çengelköy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Burhan Şeşen'in sanatçı dostları kendisini yalnız bırakmazken, oğlu Serhan'ın arkadaşları da Serhan'ı son yolculuğunda göz yaşlarıyla uğurladı.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Serhan Şeşen'in tabutu omuzlar eşliğinde cenaze aracına konuldu. Sevenleri Serhan'ın tabutunu gözyaşlarıyla okşarken, motorcu arkadaşları da Serhan'ın sevdiği müziği çalarak kendisini uğurladı.

Bu sırada cenaze namazına katılanlar cenaze aracının hareket etmesiyle Serhan Şeşen'i alkışlarla son yolculuğuna uğurladı. 26 yaşında hayata veda eden Serhan Şeşen Üsküdar Çengelköy Mezarlığında toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 17:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?