4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Servet ve Gökhan oynayacak mı?

2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında Portekiz'e 2-0 mağlup olan A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu ve Hakan Balta'nın İsviçre maçında oynayacağı, Servet ve Gökhan Zan'ın durumunun ise akşam saatlerinde kesinleşeceği açıklandı.


Milli takım doktorları, Servet Çetin, Gökhan Zan, Emre Belözoğlu ve Hakan Balta'nın tedavilerine hemen başlandığını açıkladı. Portekiz maçının ilk yarısında girdiği ikili mücadelede sol dizinden sakatlanan ve 90 dakikayı tespit bandajıyla tamamlayan Servet Çetin'in, iç yan bağlarında esneme tespit edidi. Aynı şekilde ikinci yarıda oyunu terk etmek durumunda kalan Gökhan Zan'ın da sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edildiği öğrenildi. Bugün öğle saatlerinde MR'ları çekilen iki oyuncunun durumları, öğleden sonra sonuçların incelenmesinin ardından netliğe kavuşacak.

Sol ayak tarak kemiğine bir darbe alan Emre Belözoğlu ile sağ ayak bileğinde ezik olan Hakan Balta'nın ise, kısa sürede iyileşeceği ve İsviçre maçında hazır olabileceği ifade edildi. 

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 18:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?