3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Servis aracı takla attı:1 ölü, 13 yaralı

Orhanlı TEM Otoyolu'nda bir ilköğretim okulunda görevli öğretmenleri taşıyan servis minibüsünün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Tuzla TEM Otoyolu Orhanlı Şekerpınar mevkiinde meydana geldi. Nazmi Duhani İlköğretim Okulu öğretmenlerini taşıyan özel bir firmaya ait 34 VF 4780 plakalı minibüs, Şekerpınar mevkiine geldiğinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu orta bariyerlere çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle birkaç takla atan minibüs, ters dönerek yol ortasında durabildi. Kazada henüz ismi öğrenilemeyen bir bayan öğretmen hayatını kaybederken, sürücü ile birlikte 13 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar yoldan geçen vatandaşlar, jandarma ve sağlık ekiplerinin yardımıyla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra İstanbul-Kocaeli TEM Otoyolu çift yönlü olarak uzun süre trafiğe kapalı kaldı. İtfaiye ekipleri, takla atan minibüsü kaldırmak için uzun süre uğraş verdi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından hurdaya dönen araç kaldırıldı. Kaza bölgesinde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, yolcuların etrafa saçılan eşyalarını topladı. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2008 Pazar 10:22:51
Güncelleme :11 Mayıs 2008 Pazar 10:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?