30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Servis araçları ilaçlandı

SERVİS ARAÇLARINA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin grip virüsüne karşı başlattığı dezenfekte çalışmalarına öğrenci ve personel servisleriyle devam edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan okul ve personel servis araçları, pandemik gribe karşı dezenfekte edildi. Saat 09.00'dan itibaren Maslak'ta toplanan okul ve personel servis araçları tek tek ilaçlandı. Öğrenci ve personellerin el teması yaptıkları yerler ile koltuklar ve araçların zemini temizlendi. Dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını belirten servis şoförleri, "Özel personel servisiyiz ve araç yoğun oluyor.

Normalde çalışanları bıraktığımızda biz de temizliğimizi yapıyoruz. Ama bu dezenfekte çalışmaları çok önemli" dedi.

Bulaşıcı hastalıkların toplu ulaşım araçlarında yayılmasını önlemek amacıyla temizlik işlemlerin sık sık gerçekleştirileceği, 3 gün boyunca da dezenfekte çalışmalarının farklı noktalarda yapılacağı açıklandı. Dezenfektede kullanılan ilacın, mikrobik çoğalmaya karşı kapsamlı, çözülme yapmayan, su bazlı, renksiz ve kokusuz, farklı yüzeylerde koruma sağlayan, yüksek derecede dayanıklı olduğu kaydedildi.

SERVİS ARAÇLARINA
SERVİS ARAÇLARINA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 11:47:04
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 13:56:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?