30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sevgili katili için özel ekip

Etiler’de vücudu çöp konteynerine bırakılan bir bavulun içinde, başı da bavulun üzerindeki gitar kılıfında bulunan Münevver Karabulut’un katil şüphelisi olarak aranan erkek arkadaşı Cem G.’nin, cesedi çöplüğe atan kişi olduğu belirlendi. Aile adına konuşan Hüseyin Karabulut ise bir ekip kurarak Cem G.’yi aradıklarını söyledi.

CİNAYET Büro Amirliği tarafından cesedin bırakıldığı yerde bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen dedektifler cesedin bulunduğu bavulu ve kızın başının bulunduğu gitar kılıfını bırakanlardan birinin Cem G. olduğunu belirledi. Olayın görgü tanıkları da Cem G.’yi teşhis etti.

Görüntülerdeki ikinci kişinin kimliğini belirlemek için polis tarafından çalışma devam ediyor. Polis, Cem G.’nin otomobil kullanmayı bilmediğini de belirledi. Bu nedenle cinayetin işlendiği düşünülen Bahçeşehir’deki evden cesedin atıldığı Etiler’e bu kişinin yardımıyla geldiği düşünülüyor. Polis önceki gece sabaha kadar çok sayıda adrese baskın yapmasına rağmen Cem G.’yi yakalayamadı. Cem G.’nin yurt dışına kaçma ihtimaline karşılık tüm sınır kapıları ve havalimanları uyarıldı.

Anneden gizlendi

Bu arada, Karabulut’un cenazesi, dün İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak, memleketi Bolu’nun Mengen İlçesi’ne bağlı Kayabaşı Köyü’nde önceki gün akşam saatlerinde toprağa verildi. Oğlu ile birlikte İstanbul’da aşçılık yapan Süreyya Karabulut, eşi Melahat Karabulut ve yakınları taziyeleri kabul etti. DHA muhabirleriyle görüşen Karabulut Ailesi, fotoğraf ve görüntü alınmasını istemedi. MS hastası olan anne Melahat Karabulut’a kızının nasıl öldürüldüğünü anlatmadıklarını söyleyen Süreyya Karabulut, kızlarının kalp krizi geçirerek öldüğünü söylediklerini belirtti.

Süreyya Karabulut’un ağabeyi Hüseyin Karabulut ise Münevver Karabulut’un öldürülmesiyle ilgili olarak aranan Cem G.’nin adını gazetelerden öğrendiklerini söyleyerek, şöyle konuştu:

’Cem yalnız değil’

"Şu an Cinayet Masası ekiplerinin yanı sıra, bizim özel olarak oluşturduğumuz bir ekip de her yerde Cem G.’yi arıyor. Baktığımız yerlerde bulamadık. Cinayeti tek başına da işlediğini düşünmüyoruz. Bahçeşehir’de bir eve girip çıkarlarken güvenlik kamerasına takılmışlar. Biz de bulunmasını bekliyoruz. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile sürekli irtibat halindeyiz."

Öte yanda polis tarafından Bahçeşehir’deki evde yapılan incelemede bulunan kan örneklerinin Münevver Karabulut’a ait olup olmadığı araştırılıyor. Evdeki tüm kesici aletler ile kan örneği bulunabilecek halı ve paspaslar incelenmek üzere polis kriminal laboratuvarına gönderildi. Anne ve babanın da üzerlerinde bulunan elbiseler de kan örneği bulunma ihtimaline karşılık inceleniyor.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 09:38:34
Güncelleme :6 Mart 2009 Cuma 09:59:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?