4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sevgilisini bırakıp kaçtı

Yenibosna, Çobançeşme'de kaza yapan alkollü bir şahıs, olay sonrasında yaralı halde bulunan sevgilisini ardında bırakarak, olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Durumu fark eden polis ekipleri, şahsı yakalayarak, gözaltına aldı. Kazanın şokunu üzerinden atan yaralı bayan ise sinir krizi geçirdi.

 


Edinilen bilgiye göre D-100 Karayolu Yenibosna, Çobançeşme mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Aşırı hız ve alkollü araç kullanmaktan kaynaklandığı belirtilen kazanın ardından sürücü Erdoğan Aydın (50) olay yerinden kaçmak istedi. Yaralı olan sevgilisi Funda Bülbül'ü (25) ardında bırakarak, gitmeye çalışan Aydın, polis ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine yakalanarak, gözaltına alındı.


Görgü tanıkları, 34 VF 1669 plakalı Seat marka otomobiliyle zikzaklar çizerek giden Erdoğan Aydın'ın hızla bariyerlere çarptığını belirtti. Çarpmanın etkisiyle Aydın'ın yanında bulunan sevgilisi Funda Bülbül (25), açılan hava yastıklarının şiddetiyle boynundan ve yüzünden yaralandı. Kaza yapan otomobilin ardında seyreden ve doktor olduğu öğrenilen bir şahıs tarafından yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra bölgeye intikal eden sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmak istenen yaralı kadın, kazanın şokunu üzerinden atınca, sedye üzerinde sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin de yardımıyla ambulansa bindirilen Bülbül, Bakırköy Doktor Sadi Konuk Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Öte yandan olay yerinden uzaklaşmaya çalışan alkollü sürücü Aydın'a çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlarla tartışmaya giren Aydın, kelepçelenerek, polis merkezine götürüldü. Aydın, polis otosuna bindirilirken, "Otomobili ben kullanmıyordum. Şoför kaçtı" diyerek kendini savunmaya çalıştı.


Hasar gören otomobilde yapılan aramada ise çok sayıda dolu ve boş bira kutusu bulunması dikkat çekti.

..
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 03:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?