4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Sevgiliye kurşun yağmuru

Fatih’te Mahmut Yıldızoğlu, hamile bıraktığı Neriman A.’yı çocuğu aldırmak istemediği için tabancayla vurduktan sonra intihar etti.

Ağır yaralanan 8 aylık hamile kadının karnındaki bebeğin yaşayıp yaşamadığı hakkında bilgi verilmezken, olay polis tutunaklarına yaralama, ardından intihar vakası diye geçti.İddialara göre, evli olan Mahmut Yazıcıoğlu (52), bir yıl önce kiracısı Neriman A. (26) birlikte olmaya başladı. Genç kadının ailesi de ilişkiyi onaylayınca Yazıcıoğlu ve Neriman A. birlikte yaşamaya başladı.

Bir süre sonra hamile kalan Neriman A. ile Mahmut Yazıcıoğlu, çocuğu aldırma konusunda anlaşmazlığa düştü. Çocuğun aldırılmasını isteyen Mahmut Yazıcıoğlu, kendisine direnen Neriman A.'ya şiddet uygulamaya başladı. Korsan taksicilik yapan Mustafa Yazıcıoğlu, daha önce defalarca dövdüğü Neriman A. ile evinin önünde dün akşam saatlerinde tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Mahmut Yazıcıoğlu, tabancasını çıkartarak kaçmak isteyen kadına defalarca ateş açtı. Neriman A. kanlar içinde yere yığlırken, Mahmut Yazıcıoğlu, ağabeyinin 100 metre ilerideki dükkanına geldi. Yazıhaneye giren Mahmut Yazıcıoğlu, silahı çenesinin altına dayayarak tetiği çekti. Neriman A. olay yerine gelen ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Yazıcıoğlu ise özel bir otomobille Fatih’teki Özel Medical Park Hastanesi’ne götürüldü. Yazıoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Neriman A.’nın da henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Neriman A.’nın annesi Leyla A., polis merkezinde verdiği ifadede, Mahmut Yazıcıoğlu’nun kızını daha önce defalarca dövdüğünü ve çocuğunu aldırması için para ve ev teklif ettiğini, kabul etmeyince de bu olayın gerçekleştiğini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2011 Cuma 09:55:20
Güncelleme :10 Haziran 2011 Cuma 11:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?