3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Seyhan Soylu yine adliyede

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Sisi lakaplı menajer Seyhan Soylu, İstanbul Adliyesi'ne gelerek Savcı Zekeriya Öz ile görüştü. 

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen menajer Seyhan Soylu, Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz ile görüştü. Basın mensuplarının görüşmenin içeriğine dair soruları üzerine Soylu, operasyon sırasında el konulan özel eşyalarını talep ettiğini belirtti. Soylu, Savcı Öz'e, operasyon sırasında el konulan eşyalarında Cumhuriyet Kadınları Defilesi projesi ile ilgili bilgiler olduğunu belirttiğini, bunları talep ettiğini ifade etti. Savcı Öz'ün ise Ramazan Bayramı'ndan sonra Soylu'nun eşyalarının geri verileceğini söylediği öğrenildi. 

Öte yandan, Soylu'nun basın mensuplarına yaptığı açıklamanın dışında, ziyaretinde operasyonlar sırasında el konulan silahını da talep ettiği iddia edildi. Adliyeye kendi aracı ile gelen Soylu, çıkışta kendisine alkışlayarak destek veren Bizkaçkişiyiz Platformu üyelerine aracın camını açarak teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 18:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?