3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Seyyar satıcılar cezaevine akın etti

Ergenekon davası için Silivri'ye gelen seyyar satıcılar bu kez hüsrana uğradı. Sabahtan beri siftah yapamadığını belirten satıcılar, akşamı beklemeden ayrılacaklarını söyledi. 

Ergenekon davasının ilk duruşmasında Silivri Cezaevi önünde tezgah açan seyyar satıcılar, diğer satıcılarında iştahını kabarttı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Silivri Cezaevi yakınına adeta akın eden satıcılar bu kez cezaevi önüne alınmadı. Tezgahlarını cezaevi lojmanının yakınına kuran satıcılar, sabahtan beri siftah yapamadıklarını söyledi. 

Bir seyyar satıcı işlerin çok kötü olduğunu ve akşamı beklemeden ayrılacağını söylerken, bir dönerci ise, "Televizyondan görüp geldik. Siftah yapamadık. Ancak yinede akşamı beklemek zorundayız. Belki yol paramızı çıkartırız. Döneri satamazsak çöpe atmak zorunda kalacağız" dedi. 

Öte yandan, davaya tepki gösteren göstericiler alana gelmeye devam ediyor. İlk duruşmadaki kadar olmasa da az sayıda gösterici cezaevi yakınına geldi. 

Göstericiler jandarma tarafından tek tek arandı. Ayrıca jandarma kurulan barikatların arkasında bekleyerek, göstericilerin basın mensuplarının bulunduğu alana girmesine izin vermedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?