30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Şiddetli lodos direk devirdi

 İstanbul'da geceden beri etkili olan şiddetli lodos nedeniyle bazı deniz otobüsü iç hat seferleri iptal edildi. Sahilde büyük dalgalara neden olan lodos, bazı bölgelerde elektrik direklerini de devirdi.

İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi. Özellikle sahil kesiminde bulunan vatandaşlar, lodosla birlikte zor anlar yaşadı. Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi ve Yenikapı sahilinde iki elektrik direği, şiddetli lodos nedeniyle devrildi.

Devrilen direkler, sahilde seyreden bazı araçlarda maddi hasara neden oldu.
Devrilen direk nedeniyle aracı hasar gören Habip Gülseven, "Sabah işe gidiyordum. Elektrik direği üzerimize devrildi. Ani fren yapamadım. Direk bizim camı patlattıktan sonra diğer araçlara da hasar verdi. Ucuz atlattık, ölümden döndük. Seçim bayrakları elektrik direklerine bağlanıyor ve ağırlık yapıyor. Bütün İstanbul'da böyle bir tehlike var. Bu konuda yetkili makamlara şikayette bulunarak, maddi manevi tazminat davası açacağım" dedi.

Belediye ekipleri, sahildeki diğer direkleri de devrilme ihtimaline karşı kontrol ederken, lodosla birlikte bazı deniz otobüsü iç hat seferleri iptal edildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 14:19:50
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 14:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?