7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sigara hırsızları marketlere dadandı

SİGARA HIRSIZLARI MARKETLERE DADANDI

İstanbul'da bu sabaha karşı iki ayrı ilçede iki ayrı markete giren maskeli hırsızlar, kapılarını kırarak girdikleri marketten çok sayıda sigara çaldılar.

Edinilen bilgilere göre, Şişli ve Zeytinburnu'nda yarım saat arayla iki ayrı markette giren kimliği belirsiz kar maskeli üç kişi, markette bulunan sigaraları alarak kayıplara karıştı. İlk olarak saat 03.30 sıralarında 34 YSG 56 plakalı otomobille Şişli Büyükdere Caddesi 87 numaradaki bir markete gelen maskeli 3 kişi, kapısını kırarak girdikleri marketin sigara reyonundan sigara paketlerini aldı. Zanlılar, alarmın çalması üzerine aynı araçla çaldıkları sigaraları da yanlarına alarak kayıplara karıştı.

Kimliği belirsiz şahıslar, yaşadıkları panik ile sigaraların bir kısmını yola döktü. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlığın gerçekleştiğini tespit ederek tüm ekiplere verilen plakalı ile ilgili alarma geçti.

Şahısların ikinci hırsızlık olayı, saat 04.00 sıralarında Zeytinburnu Merkez Mahallesi Şehit Komiser Günaydın Caddesi üzerinde bulunan bir başka markette gerçekleşti. Aynı yöntemle marketin kapısını kırarak içeri giren zanlılar, reyondaki tüm sigara kartonlarını boşaltarak aynı plakalı araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis, hırsızlık anını güvenlik kameralarından izleyerek zanlılar ile ilgili bilgi edindi. Polis, iki ayrı markette gerçekleşen hırsızlık olayını gerçekleştiren aynı zanlılar olduğunu tespit ederek bölgede geniş çaplı çalışma başlattı.

Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda zanlıların yakalanması için çalışma başlatan polis, soruşturmasını sürdürüyor.

SİGARA HIRSIZLARI MARKETLERE DADANDI
SİGARA HIRSIZLARI MARKETLERE DADANDI
SİGARA HIRSIZLARI MARKETLERE DADANDI
SİGARA HIRSIZLARI MARKETLERE DADANDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 08:15:02
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 13:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?