30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sign İstanbul 2009 kapılarını açtı

SIGN İSTANBUL 2009 FUARI AÇILDI

Avrupa'nın en büyük açıkhava reklamcılığı fuarı olan "Sign İstanbul 2009" kapılarını ziyaretçilere açtı.

"Teknolojik Yenilenme" ana temasıyla bu yıl 11'incisi düzenlenen "Sign İstanbul 2009" Fuarı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Açıkhava Reklamcıları Derneği (ARED) Başkanı Birol Fedai ve İstanbul Fuar Organizasyonu (İFO) Başkanı Selahattin Durak'ın katıldığı bir törenle açıldı. 15 Kasım tarihine kadar sürecek olan fuar, Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde 22 ülkeden 364 firma ve temsilciliğin katılımı ile gerçekleşiyor.

Sign İstanbul Fuarı'nın açılışında konuşan ATO Başkanı Sinan Aygün, fuarın büyüklüğünden ve düzenlenen etkinliklerden etkilendiğini belirterek, "Aynı fuarın Ankara'da da gerçekleştirilmesini bekliyoruz" dedi.

ARED Başkanı Birol Fedai ise; fuarın Açıkhava reklamcılığı sektörünün bütün taraflarını bir araya getirdiğini ifade ederek, "Bir yıla ait yeniliklerin tümünü burada görebiliyoruz" diye konuştu.

İFO Başkanı Selahattin Durak da açılışta yaptığı konuşmada, İFO'nun 20'inci Sign İstanbul Fuarı'nın 11'inci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ATO başkanı Sinan Aygün'e katılımı için teşekkür etti.

Sign teknolojisi, dijital teknoloji, serigrafi teknolojisi ve görsel iletişim alanlarında ürün ve çözümlerin sergilendiği fuarı, 50 ülkeden 12 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Sign İstanbul 2009'da, katılımcılara vizyon kazandıracak ve teknolojik çözümleri anlatacak toplantılar da düzenleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 15:49:04
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 18:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?