6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Silah kaçakçılarına baskın

İSTANBUL'DA SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

Küçükçekmece ve Bahçelievler'de silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen 2 ayrı operasyonda 4 kişi yakalanırken, kalaşnikov marka silah ile 126 adet tabanca ele geçirildi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir araştırma kapsamında, 3 gün önce Fatih Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 1 adet Kalaşnikov marka uzun namlulu silah ile bu silaha ait 2 adet şarjör ve 46 adet mermi, 2 adet tabanca ve 170 adet tabanca mermisi ile 10 adet elektrik yardımıyla ateşlenen fünye, 40 Gram ağırlığında ve kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddesi ile uyuşturucu kullanımında kullanıldığı belirtilen 2 adet şırınga ve şırınga iğnesi ele geçirildi.

Ele geçen malzemelerin, toplum genelinde infial uyandırabilecek nitelikte olması nedeniyle soruşturmayı genişleten İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmalar kapsamında Bahçelievler Yenibosna'da tespit edilen bir adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda ucu açık kuru sıkıdan bozma olarak tabir edilen 90 adet tabanca, 34 adet ucu kapalı bandrolsüz kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Her iki operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

İSTANBUL'DA SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU
İSTANBUL'DA SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 15:48:03
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 18:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?