3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Silahlı gaspçı liseli, sınıfta ele geçirildi

İstanbul Bahçelievler'de polis öğrenci gasp olayının artması üzerine okullar civarında çalışmalarını artırdı. Geçtiğimiz cuma günü bir öğrenciyi bıçakla gasp ederek telefonunu almak isteyen 17 yaşındaki T.A. yakalandı, bir kişi ise kaçtı.
 
Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen T.A. kaçan gaspçının Zafer S. olduğunu ve Güngören'de bir lisede öğrenci olduğunu belirtti. Polis 18 yaşındaki Zafer S.'yi, okuldaki sınıfında ders sırasında gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında S.'nin üzerinde kurusıkı tabanca ele geçirildi.

5 GÜNDE 10 ÖĞRENCİ 

Bahçelievler'de aralarında yaralamalı gasp olayının da bulunduğu 10 gasp olayına karıştığı iddia edilen Zafer S. ve T.A.'nın, telefon paralarıyla da bir adet kurusıkı tabanca aldıkları ve daha sonraki gasp olaylarını da silahla yapacakları öne sürüldü. Bahçelievler Asayiş Büro ve Çocuk Büro Amirliği'nde sorgulamaları tamamlanan ve gasp edilen 7 öğrenci tarafından teşhis edilen şüpheliler çıkarıldıkları Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sabah
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 10:24:34
Güncelleme :1 Aralık 2008 Pazartesi 10:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?