3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali

22. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, ünlü sanatçılar ve mankenlerin katılımıyla tanıtıldı. Festival tanıtımı, ünlü sanatçılar Yeşim Salkım, İzel ve mankenler ile renklendi. 

Basın toplantısı öncesinde bir konuşma yapan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "İstanbul'un numune objesi olan Şile bezinin tanıtımı için biraraya geldik. Bu proğramın asıl hedefi Şile'yi tanıtıp ürünlerini pazarlamaktır. Şile artık turizm konusunda da iddialı duruma geliyor. Festivallerimizi senede bir mevsim değil dört mevsime yaymayı planlıyoruz" diye konuştu. 

Başkan Can Tabakoğlu'nun açılış konuşmasının ardından sanatçılarla birlikte bir basın toplantısı düzenlendi. Boyunlarına Şile bezi asarak toplantıya katılan sanaçı ve mankenler toplantı boyunca keyifli anlar geçirirken, Şile Bezinin tüm dünyada tanınması için kendilerinin de katkı sağlamak için geldiklerini söylediler. Toplantıya katılan sanatçılardan şarkıcı İzel, "Şile benim için ayrı bir yer tutuyor. İzel, Çelik, Ercan grubu dağıldıktan sonra ilk solo kasetimin şarkısı için klibi burada çektim. Şile
bana uğurlu geldi bu yüzden bende ayrı bir yer tutuyor" dedi.

Tanıtım toplantısına katılan ünlü mankenler, Ece Gürsel, Aysu Baceoğlu, Meral Kaplan ve diğer sanatçılarda kısa kısa söz alarak etkinliğin tanıtımına katkıda bulundular.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 13:16:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?