30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Şile yolunda can pazarı

Şile yolu üzerinde kontrolden çıkarak bir çukura yuvarlanan otomobilin sürücüsünü kurtarma çalışmaları sırasında can pazarı yaşandı.

Kaza saat 24.00 sıralarında meydana geldi. Şile yolu üzerinden Ümraniye istikametine seyir halinde olan Coşkun Işık'ın (38) kullandığı 34 YC 0986 plakalı otomobil, Çekmeköy mevkiinde başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı.

Çok hızlı olduğu belirtilen otomobil, bariyerleri de olmayan yoldan çıkarak kanalizasyon çalışması yapılan çukura uçtu. Sürücü Coşkun Işık ters dönen otomobilin altında kaldı. Gövdesi otomobilin dışına çıkan, ayakları ise otomobil ile çukurdaki beton arasına sıkışan Işık'ın kurtarılması için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye kipleri, otomobilin ufak bir kıpırdamasında boynunun kırılması ihtimali olan yaralıyı sağlam çıkarmak için bütün hazırlıklarını tamamladı.

Otomobil vinç aracına bağlandıktan sonra vatandaşların da yardımıyla dikkatlice kaldırıldı. Sürücü itfaiye ekiplerince otomobilin altından çıkarıldı. İtfaiyenin ve vatandaşların bilinçli çalışması sonucu yaralı olarak kurtarılan Işık, ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya tanık olan vatandaşlar, Işık'ın kullandığı otomobilin çok hızlı olduğunu, başka bir araç tarafından sıkıştırılınca da kontrolden çıktığını söyledi. Aynı noktada, yoldaki çalışmalardan dolayı sık sık kaza olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Her gün bir kazaya tanık oluyoruz. Bir an önce burada önlem alınmazsa daha çok can yanacak" diye konuştu.

Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından, kazaya karışan otomobil kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 09:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?