2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Şile'de dev köpekbalığı yakalandı

Şile açıklarında yakalanan dev köpekbalığı, Beşiktaş'ta sergileniyor. 3.5 metre uzunluğunda, 675 kilogram ağırlığında olan ve 29 kişilik ekiple yakalanan köpekbalığı, görenleri hayrete düşürdü.
 
Şile açıklarında avlanan balıkçıların ağına dev köpekbalığı takıldı. 3.5 metre uzunluğunda ve 675 kilogram ağırlığındaki balık, görenleri şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta bulunan Kardeşler Balıkçılık'ta sergilenen balığın ağzına bir çocuk kafasının rahatlıkla sığdığı gözlendi. 29 kişiyle yakalanan köpekbalığının büyüklüğünü gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Oradan geçmekte olan ABD vatandaşı bir turist, balığın büyüklüğüne şaşırarak, "Ben California'da yaşıyorum. Orda da okyanusta çok köpekbalığı gördük. Ama bu gördüklerim arasında en büyüğü" dedi.
 
Çevreden geçen küçük çocukların da köpekbalığının büyüklüğünden korkup kaçtığı gözlenirken, vatandaşlar balığı sergileyen balıkçı Müddet Çimen'den imza aldı. 

Köpekbalığını sergileyen balıkçı Müddet Çimen ise yakaladıkları balıkla ilgili şunları söyledi:
 
"Şile açıklarında yaklaşık 29 kişilik bir ekiple balığı yakalamak için uğraştık. Ben bu balığa 'Cavs' diyorum. Yakaladığımızda 2 metre uzunluğunda bir yılan balığı yiyormuş, ağzında yılan balığı vardı ve yerken yakalandı.Satmayı düşünmüyorum. Meraklısına vereceğim."
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 16:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?