1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Sinemada bu hafta

Sinemalarda bu hafta öne çıkan filmleri sizler için seçtik...

KATİLİMİ TANIYORUM
"Chris Sivertson"

YÖNETMEN: Chris Sivertson
OYUNCULAR: Brian Geraghty - Garcelle Beauvais - Spencer Garrett
TÜR: Gerilim - Dram

Küçük bir kır kasabası, parlak ve gelecek vaat eden genç üniversite öğrencisi Aubrey Fleming'in sadist bir seri katil tarafından kaçırılıp, işkenceye uğramasıyla derinden sarsılır. Kaçmayı başaran genç kız hastanede travmatik bir halde ayıldığında, kendisinin sandıkları kişi olmadığı ve gerçek Aubrey'nin hala ölümcül bir tehlike içinde olduğu konusunda ısrar eder.


KAZA KURŞUNU
"Knocked Up"

YÖNETMEN: Judd Apatow
OYUNCULAR: Katherine Heigl - Seth Rogen - Leslie Mann - Paul Rudd
TÜR: Duygusal - Dram - Komedi

Allison Scott, 24 yaşında bir magazin gazetecisidir. Ancak aşırı alkollü olduğu bir gece Ben Stone ile yaşadığı ilişki istenmeyen hamilelik sonucunu getirince hayatı raydan çıkar. Bebeğini tek başına büyütmek ve babasını daha iyi tanımak ikilemiyle yüz yüze kalan Allison, biraz aptalca gibi gözükse de genç adama bir şans verme kararı alır. 

CUMHURBAŞKANI ÖTEKİ TÜRKİYE'DE

YÖNETMEN: Zeki Alasya
OYUNCULAR: Derya Baykal - Şahap Sayılgan - Yeliz Yeşilmen
TÜR: Komedi

Bir gün kısa bir süreliğine de olsa soluk almak için gizlice firar eden Cumhurbaşkanı halkın arasına karışır. First Lady ve Cumhurbaşkanı'ndan oluşan bu firar ekibine Ankara sınırlarından çıkmak üzereyken beklenmedik bir başka firari, hayat kadını Buse de katılır. Firar, küçük bir balıkçı köyünde bambaşka bir atmosfere bürünür, Cumhurbaşkanı artık öteki Türkiye'de konuktur.




MERYEM ANA HZ. İSA'NIN DOĞUŞU
"The Naitivity Story"

YÖNETMEN: Catherine Hardwicke
OYUNCULAR: Shohreh Aghdasnloo - Hiam Abbass - Keisha Castle Hughes
TÜR: Dram

Bir aile: Meryem ve Yusuf. Bir çocuk: Tanrı tarafından müjdelenen, Tanrıdan gelen Hz. İsa. İnsanlık tarihini değiştirecek bir yolculuk. Karanlık bir dönemin parlayan umut ışığı. İnsanlığa ışık tutan, umut veren ve yeni bir dönemin açılmasının habercisi bir doğum. Karanlıkların aydınlığa kavuşması için verilen büyük mücadele.

kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 12:17:06
Güncelleme :28 Eylül 2007 Cuma 12:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?