30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sis havalimanında yolcuları perişan etti

SİS HAVALİMANINDA YOLCULARI PERİŞAN ETTİ

İstanbul'u etkisi altına alan ve uçak seferlerinin tamamen durmasına neden olan yoğun sis, Atatürk Havalimanı'nda yolcuları adeta perişan etti. Saatlerce beklediklerini söyleyen yolcular, "Bizimle kimse ilgilenmiyor. Bir açıklama yapılmıyor" diyerek tepkilerini dile getirdi.

İstanbul'u etkisi altına alan sis nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda uçak seferleri tamamen durduruldu. Görüş mesafesi yaklaşık 150 metreye kadar düşerken, iptal edilen seferler nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda yolcu yoğunluğu yaşandı. Saatlerce beklemek zorunda kalan yolcular, yetkililerin herhangi bir açıklama yapmadığını belirterek duruma tepki gösterdi.

Helsinki'ye gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Fatih Arslan, saatlerdir beklediğini fakat kimsenin bir açıklamada bulunmadığını söyledi. Arslan, "En azından bir yer gösterilir, oturtulur yolcular. Sabah 08.00'de geldim, erken işlemlerimi tamamlayayım diye ama bir anda 'kapılar kapandı' denildi ve almadılar" dedi.

Amsterdam'a gitmek için havalimanına erken saatlerde gelen Fatma Ak da, yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini ifade etti. Ak, "Böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim. İzmit'ten geliyorum, orada da sis vardı. Torunuma gidiyorum bekleyeceğim caymak yok" diye konuştu.

SİS HAVALİMANINDA YOLCULARI PERİŞAN ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 13:22:05
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 14:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?