30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Şişli Belediyesi'ne çevreci ödülü

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye'nin En Çevreci Belediyesi" yarışmasında Şişli Belediyesi, İstanbul'un en çevreci belediyesi seçildi.

Bakanlık tarafından Türkiye genelindeki tüm ilçe belediyeleri arasında düzenlenen proje yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren belediyelere ödülleri Cemal Reşit Rej Konser Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Yarışmanın İstanbul birincisi olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ödülünü Çevre ve Orman İl Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Gürpınar'ın elinden aldı. Kısa bir konuşma yapan Başkan Sarıgül, "Ben bu ödülü çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Biz gençlerimize temiz bir dünya bırakmak
için elimizden geleni yapacağız" diyerek ödül için teşekkür etti.

Törende daha sonra yarışmada ikinci olan Kadıköy Belediyesi adına Başkan Selami Öztürk, üçüncü olan Bağcılar Belediyesi adına ise Başkan Lokman Çağırıcı'ya ödülleri verildi.Öğrencilerin konseri ile devam eden törende, 4. Erguvan Çevre Ödülleri öğrencilere verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 17:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman karakuş IP: 88.247.110.xxx Tarih : 4.06.2009 15:52:10

 bu ödül şişlide tüm arsalara yüzde yüz imar veripte çevre ve yeşil alan bırakmayan belediye ve başkanı mustafa sarıgüle çok yakışmış.tebrikler.