4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Şişli'de araç yangını

Şişli'de polislerin uygulama yaptığı sırada bir otomobilin yanmaya başlaması, büyük paniğe neden oldu. Uygulama noktasına kısa bir mesafede yanmaya başlayan otomobile önce yangın söndürme tüpüyle vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı. 

Alevler LPG'li olan aracı kısa sürede sarınca büyük panik yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 00.30 sıralarında Dolapdere Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 LFV 56 plakalı bir otomobil, elektrik aksamından çıkan kıvılcımlarla yanmaya başladı. Şişli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin uygulama noktasına yakın bir yerde yanmaya başlayan otomobil, vatandaşlarda paniğe neden olurken polisi de harekete geçirdi. Polis ekipleri kısa sürede trafiği keserek çevrede güvenlik önlemi almaya çalıştı. Bu sırada vatandaşlar da yangını söndürmek için seferber oldu. 

Otomobilin sahibi çevreden bulduğu bir yangın söndürme tüpü ile otomobilin altından henüz başlayan kıvılcımlara müdahale etmeye çalıştı. Daha sonra kova dolusu su ile müdahale eden sürücü başarısız olunca çaresiz alevlere teslim olan otomobilini izlemek zorunda kaldı. Otomobildeki alevler kısa sürede yükselirken, çevredeki vatandaşlar da büyük korku yaşadı. 

Yangına daha sonra Şişli itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın itfaiyenin müdahalesinden sonra kısa sürede söndürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 09:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?