30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Şişli'de başkanlık yarışı kızıştı

AK Partili binlerce kişi, partinin Şişli Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar'ın düzenlediği mitingde bir araya geldi. Mitingde konuşan Haberdar, "Artık Şişli meydanında şovlara son, burası hizmet meydanı olacak" dedi.

AK Parti üyesi binlerce kişi Şişli Meydanı'nda bir araya geldi. Mitinge AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı ile Aziz Babuşcu da katıldı. Emin Haberdar ise eşi ve kızları ile birlikte alana yürüyerek geldi. "Şişli'de değişim zamanı", "Şişli'de siyasi şovlara son" yazılı pankart açan partililer Haberdar'a destek verdi. Mitingde konuşan Emin Haberdar, "Biz kimseyi tehdit ile bu meydana getirmedik. Buraya vatandaşlarımız gönüllülükle geldi. Artık Şişli'de değişim zamanı gelmiştir. Şişli bir sıçrama tahtası olarak kullanılmamalı. Artık Şişli meydanında şovlara son burası hizmet meydanı olacak. Çok değerli projelerimiz var. Biz yapacaklarımızı söyler, söylediklerimizi yaparız. Bizim meclis üyesi adaylarımız arasında çok sayıda kadın ve genç var. Ama analarım, bacılarım diyenlerin listesinde kadın ve genç bulmak neredeyse imkansız. Biz Şişli'de belediye başkanlığını alıpMaya Center'e AK Parti anlayışını getireceğiz" diye konuştu.

Haberdar'ın konuşması sık sık sloganlarla kesilirken, ardından kürsüye çıkan İl Başkanı Aziz Babuşcu, muhalefet partisinin belediye başkan adaylarına yüklendi. Babuşcu, "Bizim için dürüstlük bir meziyet değil, olmazsa olmazdır. Bazı reklam panolarında "organize dürüstlük" diye reklamlar yer alıyor. O bana "Organize İşler" filmini anımsatıyor. Bu reklamı veren partinin Tuzla ve Büyükçekmece belediye başkan adayları hakkında mahkeme kararları var. Kadıköy ve Beşiktaş belediye başkanları hakkında ise yüzlerce yolsuzluk davası açıldı. Yine bu partinin eski il
başkanı olan kişide evrakta sahtecilik suçundan yargılanıyor. Bu organize işlerin başındaki Kılıçdaroğlu ise 14 yaşındaki oğlunu okulda okurken sigortalı yaptırmış, 10 aylı torununu da sigortalı yaptırmış. Bunlar ortaya çıktığında "etik dışı olabilir" dedi. Bu tam bir ahlaksızlıktır. Bunları vatandaşlarımızın çok iyi bilmesi lazım. İnşallah 29 Mart akşamı Sarıgül, morgül olacak. Şişli emin ve haberdardır. Emin Haberdar'ı sizlere emanet ediyorum" dedi. Miting konuşmaların ardından olaysız bir şekilde son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 15:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?