30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Şişli'de eğlence dönüşü kaza!

Şişli'de eğlenceden dönen gençlerin içinde bulunduğu midibüs aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu orta refüjdeki bariyer ve ağaçlara çarparak takla attı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 05.00 sıralarında Eski Büyükdere caddesinde Sarıyer istikametine seyreden eğlenceden döndükleri öğrenilen A.Z'nin (29) kullandığı 52 AL 505 plakalı midibüs yağışla birlikte kayganlaşan yolda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak orta refüjdeki bariyer ve ağaçlara çarparak takla attı. Kaza sonrası gençlerin yardımına arkadaşları koştu. Takla atan aracın içerisinde bulunan N.Z (16), T.Ç (24), T.Ç (14) ve sürücü A.Z yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Tülay Çevik'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan, aynı yerde eğlenip farklı araçlarla döndükleri öğrenilen yaralı gençlerin arkadaşları güçlükle sakinleştirildi. Yolun uzun süre kapanmaması için trafik polisleri yola devrilen bariyerleri kaldırarak trafiği açmaya çalıştı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 10:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?