3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Şişli'de gasp

Şişli'de bir giyim mağazasının güvenlik görevlilerinin vardiya değişiminden faydalanan kimliği belirsiz şahıs, işyerine girmek üzere olan satış danışmanı genç kızı silah kabzasıyla gasp etti. Talihsiz kızın telefonunu ve cüzdanını gasp eden şahıs, kayıplara karıştı.
 
Edinilen bilgiye göre, Şişli Bomanti'de bulunan mağazada satış görevlisi olarak çalışan Esra Gümüş (22), işyerinin ana giriş kapısına gelerek asansöre yöneldi. Güvenlik görevlilerin vardiya değişimden faydalanan kimliği belirsiz bir kişi, asansöre binmek üzere olan Gümüş'ün arkasından yaklaştı. Elindeki silahın kabzasıyla talihsiz genç kızın kafasına vuran şahıs, çantanın içinde bulunan cüzdanı ve cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.
 
Asansörün kapısının önünde bayılan Gümüş'ü, iş arkadaşları buldu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gümüş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise, bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Talihsiz genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2006 Cumartesi 12:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?