1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Şişli'de kanlı gasp

Şişli'de gasp edilen bir şahıs, kimliği belirlenemeyen 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Olayda gasp edilen şahıs ağır şekilde yaralanırken, olaya karışan bir kişi de hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Kurtuluş Ergenekon caddesi üzerinde gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, 200 YTL parası bıçak zoru ile alınan R.B, daha sonra taksiye binerken gördüğü gaspçı şahıslar tarafından bıçaklandı. Aynı olayda R.B.'ye yardımcı olmak isteyen E.S. de hafif şekilde yaralarak vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Olayda gaspçıların saldırısına uğrayan R.B.'ye önceden taksiciler yardımcı olmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise R.B.'nin kanamasını durdurabilmek için seferber oldu. Olay yerinde bulunan 3 ambulansta görev yapan görevliler, R.B.'ye ilk müdahalede bulunurken, yoğun bir çaba gösterdiler. Yaralı R.B. daha sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olayın şokunu yaşayan bir taksici, R.B.'nin yanına kadar geldiğini ve gasp edildiğini söylediğini daha sonra taksiye aldıktan sonra olaya karışan zanlıları bir başka taksiye binerken gördüklerini söyledi. Bunun üzerine zanlıları diğer taksiden indirdiklerini ileri süren taksici, şahısların R.B'ye bıçakla saldırdığını ve olaya müdahale eden bir başka şahsın da yaralandığını dile getirdi. 

Hastaneye kaldırılan R.B'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirilirken, diğer yaralının ise iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis yere atılan bir falçata bulurken, zanlılarla ilgili araştırma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 10:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?