1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Şişli'de kaza: 1 yaralı

Şişli'de akşam saat 21.30 sıralarında park halindeki bir çekiciye arkadan çarpan otomobilin sürücüsü direksiyon kabininde sıkıştı. Yaralı sürücü itfaiye tarafından kurtarılmaya çalışılırken, sürücünün arkadaşı ise polis tarafından güçlükle sakinleştirildi. 

Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Yalçın Kargın yönetimindeki 34 YF 810 plakalı otomobil, yolun sağ şeridinde park halinde bulunan 34 SNT 29 plakalı çekiciye çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü Yalçın Kargın direksiyon kabininde sıkıştı. Yaralı sürücüyü kurtarmak için Beyoğlu itfaiye ekipleri seferber olurken, sürücünün arkadaşı sinir krizleri geçirdi. Basın mensuplarına da tepki gösteren sürücünün arkadaşı uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı. Sürücü Yalçın Kargın uzun uğraşlar sonucunda çıkarılarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yolun en sağ şeridinde bulunan otobüsün yanına park ederek otomobilin çarpmasına neden olan çekici, daha sonra olay yerine gelen bir başka sürücü tarafından kaldırıldı. Sürücüsü ortalıkta görülmeyen çekicinin yolda park etmesi şaşkınlığa sebep olurken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 11:19:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?