4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Şişli'de kaza

Şişli'de kaygan zeminde kaza yapan çiftler, taktıkları kask sayesinde ölümden döndü. Yerde yaralı yatan eşinin başından ayrılmayan motorsiklet sürücüsü, ambulans gelinceye kadar eşini öperek teselli etti. 

Gece saat 01.00 sıralarında Piyalepaşa bulvarından Darulaceze Caddesi'ne girişte kaygan zeminde motorsikleti ile kaza yapan Ümit Kurtuldu, eşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Yerde yaralı yatan eşi Yeliz Kurtuldu'nun başında bekleyen ve zaman zaman sarılan Ümit Kurtuldu, eşini öperek teselli etti. Ambulans gelinceye kadar eşi Yeliz Kurtuldu'yu öperek sakinleştirmeye çalışan Ümit Kurtuldu, eşini saçlarını okşayarak ve konuşarak sevgisini dile getirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesi sırasında da eşine destek olmaya devam eden Ümit Kurtuldu, eşi sedyeye bindirildikten sonra da öpmeye devam etti. Yeliz Kurtuldu ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. 

Devrilen motorsiklet yol kenarına kaldırıldıktan sonra motorsikletinin yanına giden Ümit Kurtuldu, "Yol kaygandı. Bir anda kaza yaptık. Neyseki ikimizde de kask vardı" dedi. Hastaneye kaldırılan Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 11:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?