4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Şişli'de kumar baskını

Şişli'de turizm şirketi adı altında işletilen kumar salonu, polis tarafından basıldı.

 

Polis ekiplerinin müşteri kılığında içeri girdiği baskında, kumarhaneyi işletenlerin herhangi bir baskına karşı, dış kapının hemen girişine güvenlik kamerası yerleştirdiği ve kapının arkasına monitör koyarak, kumarhaneye gelenleri izledikleri görüldü. Çok sayıda kumar aletinin ele geçirildiği baskında, 18'i kadın toplam 68 kişi gözaltına alındı.


Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi üzerindeki Barlas Turizm isimli şirkette kumar oynatıldığını belirledi. İşyerinde yaklaşık 1.5 aydır kumar oynatıldığını tespit eden ekipler, akşam saatlerinde müşteri kılığında girdikleri kumarhaneye baskın düzenledi. Yapılan baskında 1 rulet, 8 poker masası ile çok sayıda pul ve iskambil kağıdı ele geçirilirken, 18'i kadın toplam 68 kişi de gözaltına
alındı. Kumarhanenin kapısının bulunan güvenlik kamerası dikkatlerden kaçmazken, bu kamerayla, kumarhaneyi işletenlerin herhangi bir baskına karşı önlem aldığı öğrenildi.


Gözaltına alınan şahıslar, emniyete götürülüşleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlamazken, tanınmamak için yüzlerini gizlemeye çalıştı. Olayla ilgili işletmenin sahibi Önder K., kumar oynatmanın suç olduğunu bilmediğini iddia etti. Şüpheliler sorgulanmak üzere karakola götürülürken, polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 04:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?