7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Şişli'de minibüs devrildi: 15 yaralı

Şişli ilçesinde, bir yolcu minibüsünün sıkıştırması sonucu, kullandığı minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybeden Erkan Tavuz, kaldırıma aşıp önce ağaca ardından ise elektrik direğine çarparak devrildi

Okmeydanı'ndaki Darülaceze önünde henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 BMS 62 plakalı Honda otomobil, sol şeritte seyir halindeki Erkan Tavuz'un kullandığı Şişli-Alibeyköy hatlı, 34 M 4488 plakalı minibüsü trafikte sıkıştırdı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Erkan Tavuz, karşı yöne geçerek önce ağaca ardandan ise elektrik direğine çarparak devrildi. Minibüste ve otomobilde bulunan 15 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Şoka giren bir yolcuyu ise vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Yaralılar, Okmeydanı ve Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. İçinde bulundukları minibüsün çok süratli olduğunu ve otomobile çarptıktan sonra takla attıklarını söyleyen yolcular, polisin gözaltına aldığı minibüs şoförüne saldırmak istediler.

Olay yerinde kısa süreli arbede yaşanırken polis araya girmesi sonucu öfkeli kalabalık yatıştırıldı.

...
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 09:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?