30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Şişli'de miting gibi ev ziyareti!

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Haberdar, miting havasında geçen ev ziyaretleri sırasında vatandaşlara Şişli için yapacaklarını anlatırken, vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Emin Haberdar evi ziyaretlerine Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde devam etti.

Bir evi ziyaret eden Haberdar, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Haberdar'ın konuşmasını sık sık alkışlarıyla bölen kadınlar miting görüntülerini aratmadı.

Vatandaşlara ilk olarak özgeçmişinden bahseden Haberdar ardından, "Şişli'nin sorunlarını iyi biliyorum. Bizim için siyaset bir görevdir. İşimize devam ediyoruz ama bize verilen bu görevi de en iyi şekilde yapacağız. Siyaseti iş haline getirirseniz, sonu kötüye gider. Biz görev verildiğin de en iyi şekilde yaparız. Görevimiz bittiğinde de işimize geri döneriz. Bana daha önce milletvekili olmam istendi ama yaşım genç olduğu ve işimde genel müdür olduğum için kabul etmedim. Başkası olsa buna atlardı. Halide Edip Adıvar Mahallesi'ne, Kadir Topbaş'ın da yardımı ile bir İSMEK yaptırdık. Umarım hoşunuza gitmiştir. Başbakanımız çocukları ve yaşlıları çok sevdiği içinde ilçemizde ve Türkiye'de okul patlaması oldu. İlçede yeşil alan sorunları var. Yapılacak şeylere söz verdiğimde yaparım" dedi. Ziyaret sırasında yaşlı bir kadın ise Haberdar'dan "Ölürsem benim cenazemi memlekete götür. Bunu istiyorum" isteğinde bulundu.

Ardından Esentepe Mahallesi'ne geçen Haberdar'ın burada da bir evde vatandaşların sorunlarını dinledi. Bazı vatandaşlar ise kalabalıktan dolayı yerde oturarak Haberdar'ı dinledi. Haberdar, açık oturum gibi geçen ev ziyaretinde Şişli için yapacaklarını anlattı. Sorunlarını anlatan vatandaşları dinleyen Haberdar, "Gerekli çalışmaları yapacağız. Ali Sami Yen Stadı'nın yerine alış veriş merkezi yapılmak istemiyor. Ben gerekli incelemeyi yaptıktan sonra oraya alış veriş merkezi yerine otopark ve çocukların oynayacağı bir alan düşünülebilir. Gerekli incelemeleri yapacağız. Sizin şikayetlerinizin hepsini dinledim. Başkan olursam bu şikayetlerin hepsi ile ilgileneceğim" diye konuştu.

Mahallenin sokaklarında gezen Haberdar'a çevredeki vatandaşlarda alkışlarıyla destek verdi

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 19:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?