3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Şişli'de şüpheli paket paniği

Şişli'de unutulan bir şüpheli paketin patlama ihtimalini göz önüne alamayan vatandaşlar, polis ekiplerini bile şaşırttı. Paketin yaklaşık 5 metre yakınında oturarak sigara yakan ve gülen vatandaşlar, emniyet güçlerinin uyarısı sonucu bölgeden uzaklaştırıldı. 

Okmeydanı'nda bulunan Diş Hastanesi'nin arka tarafındaki caddede unutulan bir çanta paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede güvenliği sağladı. Cadde trafiğe kapatılırken, bomba uzmanının beklendiği sırada, şüpheli paketin yaklaşık 5 metre yakınında bulunan esnaf ve vatandaşların rahatlığı dikkat çekti. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı bölgede bulunan esnaf, oturduğu yerde sigara yakarken, olanı biteni meraklı gözlerle izleyen bayan vatandaşların ise bir patlamanın olabileceğini düşünmeden güldüğü gözlendi. Vatandaşların duyarsızlığının gözler önüne serildiği olay yerinde güvenlik önlemi alan emniyet güçleri, meraklılara uyarıda bulundu. Polis ekiplerinin uyarılarını dikkate alan vatandaşlar, oturdukları yerden kalkarak çevreden uzaklaştı. 

Vatandaşların alaylı hali emniyet güçlerini de şaşkına çevirdi. Özel kıyafetlerini giyen bomba uzmanı ekipler, çantaya müdahale etti. Fünyeyle patlatılan çanta boş çıkarken, çantanın bir ilaç firmasına ait olduğu anlaşıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 11:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?