7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Şişli'de trafik kazası: 5 yaralı

ŞİŞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Şişli'de şerit ihlali yapan bir otomobil ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Ayazağa Mahallesi Cendere Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Maslak'tan Ayazağa yönüne seyreden Oğuzhan Kaçan yönetimindeki 34 VF 6272 plakalı otomobil, şerit ihlali nedeniyle karşı yönden gelen Tamer Çapin yönetimindeki 34 VN 1822 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Oğuzhan Kaçan ve Hasan Hüseyin Kaçan ile emekli asker olduğu öğrenilen Tamer Çapin ve aynı araçta bulunan Nagihan Çapin, Müzeyyen Sayın yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve

polis çağrıldı. Kazaya karışan sürücülerden Tamer Çapin'in emekli asker olması nedeniyle olay yerine jandarma ekipleri de geldi. Durumu ağır alan Oğuzhan Kaçan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emekli asker Tamer Çapin GATA'ya kaldırılırken, diğer yaralılar da yakınlardaki hastanelere götürüldü. Her iki otomobilin de hurdaya döndüğü kaza nedeniyle trafikte yolda uzun kuyruklar oluştu. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞİŞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
ŞİŞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
ŞİŞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
ŞİŞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 15:22:03
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 17:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?