4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Skibbe festivale katıldı

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Büyükçekmece Belediye'sinin bu yıl 9.'sunu gerçekleştirdiği Uluslararası Kültür-Sanat Festivali'ne katıldı. 

Festivalde keyifli anlar yaşadığını belirten Skibbe, atmosferden etkilendiğini, Brezilya, Meksika ve Almanya'da çok sayıda festivale katıldığını ancak böylesini görmediğini söyledi. Galatasaray ile ilgili sorular üzerine Alman teknik adam, "Galatasaray'da yapılan işlerden dolayı çok mutluyum. Gelecek hafta milli takımda oynayan 7 futbolcu da bize katılacak ve tam kadro çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 

Skibbe, transfer konusunda ise "Hary Kewell'i aldık ama durumumuza göre 1-2 oyuncu daha transfer edebiliriz" diye konuştu. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise Skibbe'nin festivale gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Alman teknik adamın Galatasaray'daki ilk senesinde şampiyonluğu yaşayacağına inandığını kaydetti. Aynı zamanda Galatasaray kongre üyesi olduğunu hatırlatan Akgün, sarı-kırmızılı takımın Büyükçekmece'de yapılacak yeni tesislerin tamamlanmasıyla Galatasaray ile daha yakından ilgileneceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 10:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?