3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

'Skor bizi üzmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Trabzonpor'a 4-0 yenildikleri maçta genç oyuncularla mücadele ettiklerini belirterek, ''Skor bizi çok üzmedi, çünkü genç oyuncularımızın mücadelesi umutlandırdı'' dedi.

Dizar, Trabzonspor karşına 7 eksikle çıktıklarını vurgulayarak, ''Dünkü maçta kadromuzdaki oyuncuların aşağı yukarı hepsi alt yapıdan ve ikinci ligden gelen oyunculardı. Maçtaki mücadeleden memnunum, çocuklar çok güzel oynadılar'' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un gelecek yılların temelini attığını ifade eden Kamil Dizar, şöyle devam etti:
''Önümüzdeki yıllar için umut veren, misyonumuza yakışır genç bir ekip ortaya çıktı. Trabzonspor karşısında ilk yarı o farkı biz yakalayabilirdik. Rakibimiz pozisyonları değerlendirdi, biz önemli pozisyonlardan yararlanamadık. Sonuçta, Trabzonspor tecrübesiyle kazandı. Onları tebrik ediyorum. Bu haftadan sonra sakat oyuncularımızın kadroya dahil olacağını umuyorum. İlerisi için umutluyuz, izleyin ve görün.''

Dizar, ligin 10. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacakları maçtan, sakat oyuncuların da takıma katılmasıyla puanla döneceklerine inandığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 16:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?