4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Şoförler AKBİL basamayacak

İETT Genel Müdürlüğü, otobüs şoförünün bileti olmayan yolculara araç içerisinde bilet kesmesi işlemine son veriyor.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürlüğü, otobüs şoförünün bileti olmayan yolculara araç içerisinde bilet kesmesi işlemine 2 Temmuz Cumartesi gününden itibaren son verecek.

İETT'den yapılan yazılı açıklamada, 2 Temmuz'dan itibaren İETT otobüslerinde şoförlerin artık akbil bulundurmayacağı, bu nedenle yolcuların akbil, elektronik kart veya 1, 2, 5 ve 10 geçişlik elektronik bilet kullanması gerektiği bildirildi.

Açıklamada, yolcuların elektronik biletlerini, İstanbul'un çeşitli noktalarında bulunan İETT Elektronik Bilet Satış Bayilerinden veya Otomatik Satış Makinelerinden (OSM) temin edebilecekleri belirtildi.

 

AA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 13:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslan aslan IP: 88.233.49.xxx Tarih : 4.07.2011 15:13:11

çok teşehkur ederım bu karar alınmasında katkısı bulunan tum yetkılı yetkısız herkese bınlerce teşekkur ederımsayın yetkılıler hıç bır zaman paralarımızın uzerlerını tam vermezlerdı şoharlar ıstendıyınde de kardeşım bozuk yok madem üç kuruşun hesabını yapıyorsun bınmeyınız denıyordu çok sevındım şöferlerın kursagında kaldı o haram paralar zehırlerı zıkkımları olsun yapanların