7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sokak düğünlerine geçit yok

BAĞCILAR'DA SOKAK DÜĞÜNLERİNE GEÇİT YOK

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sokakta düğün yapanlara gerekli yaptırımın uygulanması için zabıta müdürüne talimat verdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, esnafı dinlemeye devam ediyor. Daha önce pazarcı esnafını, berberleri ve cadde esnaflarını dinleyen Çağırıcı, son olarak düğün salonu işletmecileriyle bir araya geldi. İşletme sahiplerinin sorunlarını dinleyen Çağırıcı, düğün salonlarında düğünün gece 24'ten sonraya sarkmamasını istedi. Düğün salonu sahiplerinin en büyük şikayetini ise sokak düğünleri oluşturdu. Sokak düğünlerine kesinlikle müsaade edilmediğini ifade eden Çağırıcı, "Ben esnaflıktan gelen biriyim

ve esnafımızın halinden iyi anlarım. Bağcılar'da sokak düğünlerine asla af yok. Mesela Bağcılar'da büfe göremezsiniz. Sadece Bağcılar Meydanı'nda bir tane var, o da Bakırköy zamanından kalma" diye konuştu.

Zabıta Müdürü'ne kesin talimat veren Çağırıcı, sokak düğünlerine karşı takiplerin artırılmasını ve düğün sahiplerine gerekli yaptırımın uygulanmasını istedi.

BAĞCILAR'DA SOKAK DÜĞÜNLERİNE GEÇİT YOK
BAĞCILAR'DA SOKAK DÜĞÜNLERİNE GEÇİT YOK
İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2010 Cumartesi 12:07:02
Güncelleme :25 Temmuz 2010 Pazar 00:32:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?