7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Sokak ortasında başından vurdular

Bağcılar'da bir hafta önce işe başladığı kuruyemişçinin önünde kurşunlanan şahıs hayatını kaybetti. Olay yerine gelen şahsın annesi, oğlunun öldüğünden habersiz olup bitenleri anlamaya çalıştı.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Dağ Yolu Caddesi 2/18. Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Musa Eris (33), sabah saat 07.30 sıralarında bir hafta önce işe başladığı kuruyemişçinin önüne geldi. Eris'in önünü kesen kimliği belirsiz saldırgan bir el ateş etti. Eris başına isabet eden kurşunla yere yığılırken, saldırgan kayıplara karıştı. Çevredeki esnafın haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Musa Eris'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Görgü

tanıkları ve çevredeki esnafların bilgisine başvuran polis, kuruyemiş dükkanındaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Eris'in cesedi ise yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Mümin Yavuz isimli bir vatandaş, olayı görmediklerini belirterek, "Benim yakınımdaki kuruyemişçide bir hafta önce işe girmişti. Olayın neden kaynaklandığını bilmiyorum" dedi.

Olay yerine gelen Musa Eris'in annesi, oğlunun öldüğünden habersiz olup bitenler hakkında bilgi almaya çalıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAĞCILAR'DA SOKAK ORTASINDA CİNAYET
BAĞCILAR'DA SOKAK ORTASINDA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 11:38:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?