3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Sokak ortasında infaz!

İstanbul Zeytinburnu'nda bu sabah kaldırımda yürüdüğü sırada silahlı saldırıya uğrayan 31 yaşındaki Evrim Aktuğ öldü. Genç kadının arkadaşlık teklifini reddettiği Serdar K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Telsiz Mahallesi Balıklı Yol Sokak'ta saat 08.30 sıralarında bir kadının silahlı saldırıya uğradığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Olay yerine gelen ekipler kanlar içerisinde kaldırımda yatan kadına müdahale etmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen Evrim Aktuğ isimli kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Talihsiz kadının vücuduna 4 kurşun isabet ettiği öğrenildi. Görgü şahitleri silah seslerinin ardından evlerinden çıktıklarını ve yerde yatan kadını gördüklerini söyledi. Aktuğ'un bir süre aynı iş yerinde çalıştığı ve arkadaşlık teklifini reddettiği Serdar K. tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Hayatını kaybeden Aktuğ'un uğradığı silahlı saldırı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Aktuğ'a arkasından yaklaşan saldırgan, talihsiz kadına kurşun yağdırıyor. Önce bacağına isabet eden kurşunla yaralanarak arkasını dönen Aktuğ'a saldırgan tekrar ateş ediyor. Aldığı kurşun yaralarıyla önce diz çöken, daha sonra ise yere yatan kadın bir süre sonra can veriyor. Çevredeki vatandaşlar daha sonra kadının etrafına toplanıyor.

KORUMA TALEBİNDE BULUNDU İDDİASI

Eşinden boşandıktan sonra ailesiyle yaşayan Aktuğ'un yakınlarının, ilk ifadelerinde sürekli kendisini takip ettiği öğrenilen katil zanlısı nedeniyle savcılığa başvurarak koruma talep ettiğini söylediği öğrenildi. Hayatını kaybeden talihsiz kadının cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.Olay yerine gelen yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Polisin Serdar K'.yı yakalama çalışmaları devam ediyor.

...
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2013 Cuma 16:02:19
Güncelleme :27 Aralık 2013 Cuma 19:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?