30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sokak ortasında kurşun yağmuru

Sultangazi'de sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan bir kişi, vücuduna isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, olay, sabah saat 08.00 sıralarında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi 116. sokakta meydana geldi. Silah sesleri üzerine dışarıya çıkan mahalle sakinleri İlhan Durusoy (38) isimli şahsı yerde kanlar içinde yatarken buldu.

Vatandaşlar durumu polise bildirirken, olay yerine polis çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrol sonucu Durusoy'un vücuduna isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri sokakta inceleme yaparken, çok sayıda boş kovan buldu.

Vatandaşlar ise Durusoy'u ilk bulduklarında yaşadığını ancak ambulansın geç gelmesi nedeniyle kurtarılamadığını öne sürdü. Durusoy'un arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi ise "Dün İlhan ve babasıyla evlerini satın almak için pazarlık yaptık. Fiyat konusunda ufak bir pürüz kalmış ve bugün tekrar görüşmeye karar vermiştik. İlhan'ın ablası bir süre önce kocasını öldürdü. Eniştesinin ailesiyle Durusoy ailesi arasında bu sebeple husumet vardı. Zaten evi de bu yüzden satıp buralardan gitmek istiyorlardı" dedi.

İlhan Durusoy'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 13:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?