30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Sokak ortasında silahlı saldırı

Vatani görevini yaptığı İzmir'den ailesinin yanına gelen genç, sokak ortasında iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden genç ağır şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Maltepe ilçesi Zümrütevler Mahallesi Yalçın Sokakta meydana geldi. Vatani görevini yaptığı İzmir'den geçirdiği rahatsızlık sebebi ile hava değişimi izini alan M.A. evlerinin önünde bulunan otomobiline binmek istediği sırada, yanına gelen kimliği belirsiz iki kişi ile bir süre tartıştı. Daha sonra saldırganlar tarafından silahla ateş edilen genç ağır şekilde yaralandı. Vatandaşların gözleri önünde kurşun yağmuruna tutulan genç kanlar içinde yerde kalırken, kimliği belirlenemeyen saldırganlar kendi araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştılar.

Saldırıda vücudunun değişik yerlerine 7 kurşun isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralanan M.A., Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olay yerinden bir telefon ve bir tabanca ele geçirilirken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 14:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?