4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Soygun girişimi kanlı bitti

Ümraniye'de, polisin soygun girişimi ihbarı üzerine gittiği kuyumcuda çatışma çıktı. Bir kişinin hayatını kaybettiği çatışmada, soyguncu ve dükkan sahibi yaralandı.

Alınan ilk bilgilere göre; Yukarıdudullu Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde bulunan Metin Kuyumculuk'a gelen soyguncu U.K. (29), içeride bulunan dükkan sahibi Metin Yılmazer ve babası Celal Yılmazer'i (68) silahla etkisiz hale getirdi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar, soygun girişimini fark ederek durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin gelmesinin ardından kuyumcuda çatışma yaşandı. Çatışmada, Celal Yılmazer hayatını kaybederken, oğlu Metin Yılmazer hafif yaralandı. Soyguncu ise, yaralı olarak ele geçirildi. Çıkan boğuşma sırasında ise bir polis memurunun bileği kırıldı.

Metin Yılmazer, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacağından yaralanan soyguncu da, polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, bir vatandaş, "Bir şahıs kuyumcuya gelmiş. Çatışma çıkmış. Metin ve babası vurulmuş. Soyguncu da vurulmuş" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 16:21:01
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 19:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?