4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Soylu'dan esnaf ziyareti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, parti çalışmaları kapsamında Küçükçekmece ilçesindeki esnafı ziyaret etti. Soylu, ziyareti sırasında Başbakan'ı hedef alarak, "Bir boksör mantığıyla bir boks ringindeymişçesine hareket etmek doğru değil" dedi. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Soylu, yerel seçim çalışmalarına hız vermek üzere Küçükçekmece'de esnafı ziyaret etti. Birçok partilinin eşlik ettiği ziyaretlerde Soylu, dükkanları tek tek gezerek esnafın sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Medya Grubu Başkanı Aydın Doğan arasında devam eden tartışmalara da değinen Soylu, şöyle konuştu: "Başbakanı dikkatli olmaya çağırıyorum. Bütün bu yaşananlar ne Erdoğan'a ne de o medya grubuna zarar verir. Tüm yaşanların faturası vatandaşa çıkar. Bir boksör mantığıyla bir boks ringindeymişçesine hareket etmek doğru değil." 

Türkiye'de, medya, siyaset ve ticaret üçgeninin doğru tanımlanması gerektiğini söyleyen Soylu, sözlerine şöyle devam etti: "Medya işini yapıyor. Özgür basın olarak varsa bir yolsuzluk onu da haber yapacaklar. Başbakan'ın böylesine çıkışı ortamı daha fazla germekten başka bir işe yaramaz. Başbakan medyayla çatışmayı bir an önce bırakmalıdır." 

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Deniz Feneri Derneği ile ilgili yolsuzluk iddialarına da değinerek sözlerini şöyle tamamladı: "Bir yolsuzluk varsa üzerine gidilmelidir. Başbakan ve hükümet nasıl Ergenekon'un üzerine gittiyse, Deniz Feneri Derneği'nin de üzerine gitmeli. Tabii ki varsa eğer sorumlular cezalandırılmalıdır."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 15:22:02
Güncelleme :12 Eylül 2008 Cuma 15:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?