3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Sperm kalmasın diye yıkamışlar

C.K.’yı kaçıranların delil bırakmamak için tedbir olarak banyoya sokup yıkadıkları ve polise haber vermemesi için de tehdit ettikleri anlaşıldı. 

AVCILAR’da polis yelekleri giyerek müzikhol basan zorbaların, kaçırdıktan sonra altı saat tecavüz ettikleri konsomatris C.K.’yı, sperm örneği kalmasın diye zorla banyoya soktukları ortaya çıktı. C.K.’ya güvenmeyen üç şehir eşkıyası onunla birlikte banyoya girdi. 

Zorbalar, delil bırakmamak için C.K.’yı yarım saat yıkadı ve giyinmesine izin verdikten sonra evinin önüne bıraktı. Eşkıya tehdit etmeyi de unutmadı: "Eğer polise haber verirsen geri döner seni öldürürüz." 24 Ağustos’taki olayın ardından yakalanan Yusuf Kılıç ve Cesim Gelturan ile Yıldırım Ağababa tutuklandı. Cesim Gelturan’ın cinayet, gasp ve oto hırsızlığı, Yusuf Kılıç ile Yıldırım Ağababa’nın hırsızlıktan poliste kayıtları bulunduğu tespit edildi. 

Gasp Büro Amirliği polisleri, şüphelilerin polis yeleklerini Mercan’da bir dükkándan "Dizi film çekiminde kullanacağız" diye satın aldığını belirledi. Şüpheliler polisin "Yeleklerini alırken zorluk çekmediniz mi?" sorusuna "Orada parayı verdikten sonra general üniforması bile diktirebilirsin" diye cevap verdi. Polis baskında kullanılan bir tabancayı ele geçirdi, diğerini arıyor. Baskına katılan bir kişi ile bir tecavüzcü yakalanmadı. Zorbaların, C.K.’yı, sahip oldukları sözde otelde maaşla çalışması için de teklif götürdüğü ortaya çıktı. 

Kendilerini reddettim

C.K. yaşadığı dehşet dolu dakikaları şöyle anlattı: "Daha önce de bara gelmişlerdi. Ahlaksız tekliflerini reddettim. Gece yeniden geldiler. Bu kez üzerlerinde polis yeleği ve job vardı. İçeri girer girmez benim için geldiklerini anladım. Garsona vurdular ve kimlik kontrolü yaptılar. Saçımdan sürükleyerek dışarı çıkarıp arabaya bindirdiler. Yüzümü kazakla kapattılar. Yarım saat gittik. Yanında boş arazi olan bir binaya girdik. Asansörle 5’inci kata çıktık. Yusuf, Cesim ve Yıldırım sırayla bana tecavüz ettiler. Daha sonra beni banyoya sokup yıkadılar. Ev sahibi beni götürüp evimin önüne bıraktı."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 09:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?